Toegang geven in de Self Storage. Hoe regel ik dat?

Een Self Storage site beginnen is één ding, maar het regelen van de toegang brengt best de nodige dilemma’s met zich mee. Hoe kan je ervoor zorgen dat huurders zich eenvoudig toegang kunnen verlenen, met een systeem dat eigenlijk voor zich spreekt? Hoe zorg je ervoor dat op een vrij afgelegen locatie ongewenste gasten buiten blijven? En hoe kan je ervoor zorgen dat op
vandaalgevoelige plekken de toegang geborgd blijft? SC Solutions informeert u graag..

 

Gebruiksvriendelijk toegang verlenen

Als mensen een ruimte huren waar ze hun spullen opslaan, willen ze hier eenvoudig bij kunnen.
Iedere extra belemmering kan vervelend aanvoelen. Dit betekent dat het voor huurders belangrijk is
dat ze met één blik direct begrijpen hoe de toegang verkregen kan worden. Bij verreweg de meeste
Self Storage ondernemingen gebeurt dit met keypads. Een oplichtend scherm met pincodetableau of
een kaartlezer, waarbij een displaytekst de huurder welkom heet en aangeeft wat hij moet doen.

Keypad mogelijkheden

Omdat geen enkele locatie gelijk is, kan het nodig zijn om de keypads uit te rusten met een spiekcamera. Op deze manier kan de beheerder in beeld krijgen wie zich toegang probeert te verlenen bij de keypad. Betreft het een kwaadwillende, dan kan juist deze spiekcamera ervoor zorgen dat de kwaadwillende zijn toegangspogingen staakt.

In combinatie met het softwarepakket SC Access kunt u eenvoudig instellen welke bezoekers op welke momenten toegang hebben. Dit kan op locatieniveau, maar ook tot delen van het gebouw. Zo kunt u ervoor kiezen een keypad bij de lift te monteren, waardoor liftgebruik alleen wordt toegestaan voor gasten die ook daadwerkelijk gebruik van de lift moeten maken om bij hun opslagruimte te komen.

Vandaal bestendig

De keypads van SC Solutions hebben een gestroomlijnde roestvrijstalen frontplaat en worden geleverd met een behuizing naar keuze, welke beschikt over een grijze poedercoating finish, om zo de vandaal- en weerbestendigheid te vergroten.

 

De voordelen van de SC Solutions keypads op een rij

  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
  • Duurzaam
  • Displayscherm met welkomsttekst
  • Oplichtend pincodetableau
  • Mogelijkheid voor spiekcamera
  • Vandaalbestendig
Keypadcpc5

Recommended Posts