Smart Access Huurder

Smart Access applicatie voor huurders

Naast de nieuwe Smart Access app voor beheerders, onbemande systemen en nieuw toegangscontrole systeem heeft SC Solutions de
Self-Storage huurder app ontwikkeld.

Met de app kunnen huurders nu:

  • Toegangslocaties openen
  • Self-Storage units openen
  • Alarmen (her) activeren
  • Toegang krijgen tot liften

Hoe werkt de app Smart Access Huurder?

  1. Nadat een huurder een opslagruimte heeft geboekt, ontvangt hij of zij een sms met een link om de Self-Storage tenant-app te downloaden, samen met een verificatiecode.

*Wanneer op de link wordt geklikt, worden huurders automatisch naar de app store van hun telefoon geleid, waar ze gewoon op installeren hoeven te klikken.

Self Storage App Unmanned Tenant Sc Solutions (1)
  1. De huurder voert deze verificatiecode in de Self-Storage-huurder-app in.

*Wanneer de app is gedownload, is het eerste dat wordt gevraagd om de verificatiecode in te voeren.

  1. De app weet automatisch wie de huurders zijn, welke opslagruimte ze hebben en tot welke toegangslocaties de huurder toegang heeft.

*Hierdoor zullen huurders alleen toegang krijgen tot de toegangslocaties waar jij ze toegang toe hebt gegeven. Deze rechten kunnen altijd worden gewijzigd.

  1. Huurders kunnen deuren openen om het Self-Storage-gebouw binnen te gaan en de lift te gebruiken, als dit is toegestaan, en de deuren van hun opslagruimte openen.

*Huurders kunnen andere apps toegang geven tot hun opslagruimte.

Self Storage App Sc Solutions Boxwatcher
  1. Huurders slaan hun goederen op, sluiten de deur en verlaten het Self-Storage gebouw, via de app weer bij de uitgang van het gebouw..

Download de app!

Apple: Klik hier

Android: Klik hier

Manager versie

De smartphone app Smart Access Huurder heeft een andere versie die speciaal is ontworpen voor Self-Storage managers en medewerkers. Klik op de link voor meer informatie over de Smart Access Manager.