Producten

Sloten in de Self Storage. Welke keuzes zijn er?

Binnen de Self Storage staat één zaak voorop: u moet in staat zijn om uw huurders toegang te bieden. De manier waarop u dit doet is volledig aan u. Punten die meegenomen moeten worden in het besluit is enerzijds het type toegang dat het betreft en anderzijds de vraag of u de units al dan niet unmanned wilt maken. SC Solutions biedt meerdere mogelijkheden voor een optimaal toegangsbeheer binnen de Self Storage, met uiterst beproefde producten die al jaar en dag goed functioneren bij onze klanten.

 

Welk slot gebruiken?

Binnen de Self Storage markt zijn er veel keuzemogelijkheden op het gebied van sloten. Daar waar enkele bedrijven een enorme verscheidenheid aan sloten in het assortiment heeft, heeft SC Solutions ervoor gekozen om slechts een selectie van de mogelijkheden in haar leveringspakket op te nemen, rekening houden met het standpunt dat kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid voorop staan. Een rijke ervaring en veelvuldig onderzoek gedurende de bestaansperiode van SC Solutions heeft geresulteerd in een beproefd aantal sloten dat zowel manned als unmanned inzetbaar is.

 

Unmanned sloten

Voor de units gebruikt SC Solutions beproefde elektrische deursloten, die zowel bij roldeuren als swingdeuren toegepast kunnen worden. Door invoering van een pincode of het gebruik van een app kan de deur van de unit eenvoudig opengestuurd worden, zonder dat hiervoor een sleutel of kaart noodzakelijk is die aan uw huurder verstrekt wordt. De toegangscode of app kunnen eenvoudig digitaal verstrekt worden, waardoor een personeelslid op locatie niet langer noodzakelijk is.

Omdat niet iedere Self Storage ondernemer toe is aan unmanned installaties, is het ook mogelijk deze sloten in te zetten voor gebruik met toegangskaart of druppel.

Cilindersloten

Sinds twee jaar brengt SC Solutions ook cilindersloten op de markt. Dit zijn sloten die het gebruik van een sleutel en aparte deurgreep onnodig maken en die u relatief eenvoudig kunt toepassen. Onze cilindersloten werken in combinatie met pincode keypad en app. Ook kan dit type slot toegepast worden bij reguliere deuren, waarbij u ervoor kunt kiezen gebruik te maken van toegangskaarten. Een mooie chique oplossing wanneer u toegangsdeuren gebruikt bij ruimten die verhuurd worden als kantoorruimte. Ook voor technische ruimten, wc-ruimten en garages kan het cilinderslot uitkomst bieden.

Deursloten voor toegangsdeuren

Is een cilinderslot niet van toepassing of ziet u hier simpelweg de meerwaarde niet van, dan heeft SC Solutions ook nog de gebruikelijke sluitplaten in haar leveringspakket, welke in het kozijn geplaatst kunnen worden. De sluitplaten kunnen opengestuurd worden met kaart, sleutel, pincode of app.

 

Keuze tot zover als nodig is

SC Solutions heeft het aantal deursloten dat toegepast wordt weten te reduceren tot drie type sloten, die elk uitvoerig getest zijn.

  1. Deursloten voor toegangsdeuren van selfstorage units, swingdeuren en roldeuren.
  2. Cilindersloten voor reguliere toegangsdeuren, kantoren en garages.
  3. Elektrische sluitplaten voor reguliere loopdeuren.

Mogelijk ook intressant!