Traditioneel

Beproefd en veilig

Al vele jaren zorgen wij voor toegang, beheer en beveiliging van de Self Storage. Met keypads, camera’s en elektronische deursloten. Bedraad en zeker, zonder terugkomende kosten voor onderhoud en batterijwissel.

SC Access toegangssoftware

Onze software regelt elk aspect van toegang en beveiliging binnen de Self Storage. Huurders, apparaatgegevens, toegangsgroepen, tijdzones en toegangsrechten. Daarnaast biedt onze software de beheerder zicht op alle bewegingen binnen de Self Storage en kunnen rapportages eenvoudig naar spreadsheets gekopieerd worden.

Slagbomen

Wij leveren eigen robuuste slagbomen van goede kwaliteit, die uitstekend op afgelegen terreinen kunnen worden toegepast.

Keypads

Keypads voor toegang kunnen toegepast worden om toegang te verlenen tot het pand, de unit of de lift. Ze kunnen al dan niet met pinhole camera uitgerust worden.

Intercom

Onze intercomsystemen bieden uitkomst in het concept waarin u altijd bereikbaar wilt kunnen zijn voor uw gasten. Uitbellen naar mobiele nummers is hierbij instelbaar.

Apps

Speciaal voor huurders hebben wij een moderne app ontwikkeld voor toegang. Met symbolen en kleuren zorgen wij voor een stukje overzichtelijkheid, waarbij u uw eigen huisstijl kan instellen. Daarnaast hebben wij een app specifiek voor beheerder, om de Self Storage op afstand te kunnen beheren.

Licht- en liftsturing

Wij kunnen een lichtend pad creëren, waarbij alleen die lampen worden geactiveerd waar de huurder wezen moet. Benieuwd naar deze oplossing?

Boxwatcher

Wij ontwikkelden de Boxwatcher, een beveiliging voor units, die specifiek voor de Self Storage ontwikkeld is.

“Uiterst beproefd en veilig. Dat is wel zo prettig”