Deurcontacten

Beveiligingssystemen voor Self Storage: Magnetische deurcontacten

Veel Self Storage vestigingen bieden kleine units van minder dan 1m3 aan. Voor deze kleinere opslagruimtes, waar huurders niet lijfelijk naar binnen gaan, heeft SC Solutions Magnetische deurcontacten ontwikkeld.

Het product uitgelegd

Magnetische deurcontacten zijn eenvoudig te installeren en toe te voegen aan elk SC Access systeem van SC Solutions. Ze kunnen ook prima in combinatie met Boxwatchers werken. Alle magnetische deurcontacten komen samen in onze Mux Cabinet. De Mux kast staat op een centrale plek in de Self Storage. Een Mux kan tot 64 magnetische deurcontacten bevatten en het aantal Muxen kan onbeperkt worden verhoogd.

Hoe werken deurcontacten

Magnetische deurcontacten zijn zeer eenvoudige apparaten. Een magneet wordt op het deurkozijn geplaatst en een tweede magneet wordt op de deur geplaatst. Wanneer de deur in een gesloten positie staat, zullen de magneten dicht bij elkaar zijn en zullen ze elkaar “zien”. Als de magneten elkaar zien, weet het systeem dat de deur gesloten is. Wanneer de deur wordt geopend en de magneten elkaar niet meer zien, weet het systeem dat de deur is geopend.

Wanneer een huurder haar alarm heeft gedeactiveerd door een pincode in te voeren of door een proximity tag aan te bieden of smartphone te gebruiken, schakelen de systemen automatisch het alarm op de opslagruimte uit. Wanneer de huurder vertrekt, wordt het alarm weer ingeschakeld. Dit kan handmatig, op tijd of automatisch worden gedaan.

Naast magnetische deurcontacten bieden we ook deursloten om units eenvoudig te vergrendelen. Deze sloten werken met een hangslot, sleutel, of via een app.

– Specialist in toegangscontrole

Overzicht van installaties