Boxwatchers

Individuele unitbeveiliging

Speciaal ontwikkeld voor Self Storage faciliteiten, biedt een betrouwbare oplossing voor de beveiliging van units groter dan 1m3. Met de geavanceerde technologie van de Boxwatcher wordt elke unit continu bewaakt en beschermd tegen ongeautoriseerde toegang en inbraak.

Hoe beveiligt u opgeslagen goederen?

Dat is een vraag die vaak wordt gesteld over Self Storage. Hiervoor heeft SC Solutions een oplossing bedacht: de Boxwatcher. Met meer dan 10 jaar ontwikkeling, vele installaties door heel Europa en een groot herontwerp in 2017 is de gepatenteerde Boxwatcher het beste beveiligingssysteem voor Self Storage.

Boxwatcher

Boxwatchers zijn lichtgevoelig, reageren op elke vorm van sabotage en hebben een eigen interne microprocessor. De Boxwatcher is een bewegingssensor die met behulp van infrarood licht continu naar beweging in opslagruimten kijkt. Elke opslagruimte is uitgerust met een eigen Boxwatcher. De waargenomen bewegingen worden doorgegeven aan het toegangssysteem. Betreft het een beweging van een huurder die zojuist met zijn toegangsbadge, pincode of smartphone de opslagruimten is binnengekomen, dan wordt de beweging in het systeem opgeslagen, maar volgt er geen alarm. Als het een waargenomen beweging betreft, terwijl er geen toegang wordt verleend via toegangsbadge, pincode of smartphone, dan gaat het alarm af.

Alarm is in 3 (tijd)fases instelbaar

Fase 1

Bij sabotage gaat er een lokaal alarm af op de CB waar de unit aan gekoppeld is

Fase 2

Bij aanhoudende sabotage gaat het alarm af op alle aanwezige CB koppel units in het gebouw

Fase 3

Er wordt doorgeschakeld naar een alarm centrale of meldkamer(indien aanwezig)
De duur en verschillende fasen van het alarm zijn geheel naar wens in te stellen. Het alarm kan in de vorm van geluid worden kenbaar gemaakt en daarnaast is het additioneel mogelijk om een melding te sturen naar één of meerder e-mailadressen en/of beveiligingsbedrijven.

Vanuit ons zusterbedrijf C.A.T. Control Systems leveren en installeren wij eigen slagbomen met toebehoren. Wij geven u graag advies over wat de beste oplossing is voor uw situatie

– Specialist in toegangscontrole

Overzicht van installaties