Helpdesk en storingen

Ondersteuning

Wij zijn overtuigd van onze producten en systemen, net als vele klanten met ons. Dit neemt niet we dat het fijn is om een vangnet te bieden waar onze klanten op terug kunnen vallen.Dit doen wij tijdens kantooruren met onze helpdesk. Buiten kantoortijden staat de storingsdienst paraat.

Onze helpdesk

Tijdens kantoortijden is onze helpdesk goed bemand om u met raad en daad te assisteren. Komt u ergens niet uit, bel ons dan gerust. Voor al onze klanten is de helpdesk gratis inbegrepen. Wilt u onze helpdesk inzetten voor extra hulp bij aanpassingen en uitbreidingen, dan bieden wij u hier vooraf een offerte voor aan.

Buiten kantooruren blijven wij bereikbaar met onze storingsdienst. Loopt u tegen problemen aan, dan kunt u zich als klant bij onze storingsmonteurs melden. Zij zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn en ontzorgen. Veelal lukt dit telefonisch, met dank aan onze support tool. Dankzij deze support tool kunnen wij uw computer tijdelijk overnemen, waarbij wij, met uw toestemming, de storing via uw computer kunnen verhelpen.

Storing melden